Motivatie 2.0 (alleen voor instructeurs)

Op zaterdag 15 juli 2023 komt Femke Engelen deze workshop voor instructeurs geven bij KC Amsterdam.

Puppy, Gehoorzaamheid en Foundations.

Hoe kan je op jonge leeftijd al leuke, maar verantwoorden oefeningen in je eigen cursus in bouwen?

Maar ook die je later bij de sport kan gaan gebruiken. Daarnaast gaan we het hebben over motivaties en beloning manieren. Hoe kan je gehoorzaamheid leuk maken?

Deze dag vullende workshop is echt een feestje. Super motivatie!

Femke Engelen even voorstellen:

Femke geeft al jarenlang actief les in de hondensport. Zij geeft verschillende soorten trainingen. Ze is opgeleid tot Kynologisch Instructeur en heeft de gedragstherapie opleiding gevolgd bij Dog Vision.

Tevens is zij opgeleid Praktijk speur, detectie en impuls control instructeur. Naast puppy en gehoorzaamheid trainingen is ze ook alweer een aantal jaren actief binnen de FCI Obedience en verzorgt hier ook veel trainingen in. Zij loopt al jaren jaarlijks 3 à 4 seminars binnen de FCI Obedience sport, andere sporten en traint ze veel met buitenlandse trainers.

Het belangrijkste voor haar is om een mooie band tussen hond en baas te creëren. Maar alles valt en staat hierbij dat iets leuk moet zijn. En zo kan gehoorzaamheid ook leuk gemaakt worden.

In haar training ligt de nadruk op contact, motivatie en fun, zowel bij hond als handler. Met leuke oefeningen in kleine stapjes kan er gewerkt worden naar vertrouwen, een respect volle en mooie ontspannen band tussen elkaar. Die daarna verder door ontwikkeld kan worden in verschillende sport disciplines

Er is plek voor 10 deelnemers met of zonder hond (4 extra plekken zonder hond zijn beschikbaar).

Deze workshop is van 09.00-17.00 uur. Voor lunch, koffie, thee en wat drinken zal gezorgd worden.

De precieze dagindeling zal nog volgen.

Prijs: De workshop kost €60 met hond en €50,- zonder hond.
Locatie: KC Amsterdam, Noorderweg 10, Spaarndam
Nascholingspunten: [in aanvraag]
LET OP: als de betaling mislukt of niet wordt afgerond, ben je niet ingeschreven! Je krijgt na inschrijving een mail ter bevestiging. Ontvang je geen mail, dan is de inschrijving niet gelukt.