KC Amsterdam is een vereniging. Om een training te kunnen volgen moet je lid worden van de vereniging. Voor ringtraining, workshops en infobijeenkomsten hoef je geen lid te zijn. Word je lid na 1 juli, dan betaal je de helft van het jaarlidmaatschap. Huisgenoten betalen een gereduceerd tarief. Een huisgenoot is iemand die een cursus wil volgen en op hetzelfde adres woont als een lid van KC Amsterdam. Een cursus volgen als je jonger bent dan 16 jaar is alleen mogelijk met toestemming. Zie hiervoor de huisregels.

Jaarlidmaatschap   €30
 Jaarlidmaatschap  < 18 jaar of > 65 jaar  €15,00
Jaarlidmaatschap Huisgenoot €10
 Inschrijfgeld  (éénmalig)  €10
     
Alle cursussen behalve agility 10 lessen €63
Agility 10 lessen €70
     
Workshops 1 dag(deel) kijk hiervoor bij de workshop info

Als een cursus meer of minder lessen heeft dan gebruikelijk is, wordt de prijs evenredig aangepast. De prijs die in de inschrijftabel staat, is de juiste. Niet alle cursussen worden elk seizoen aangeboden.

Het lidmaatschap eindigt na opzegging. Tot die tijd ontvang je ieder jaar in januari een herinnering om de contributie te betalen. Het lidmaatschap kan je opzeggen door in te loggen op je account en bij je gegevens in je profiel aan te vinken ‘Ik wil mijn lidmaatschap bij KC Amsterdam na dit jaar opzeggen’