Seminar FCI Obedience met Ellen van Dort

Ellen van Dort

KC Amsterdam is heel blij om aan te kondigen dat Ellen van Dort op zaterdag 10 juli onze vereniging bezoekt voor een FCI Obedience Seminar.

Ellen heeft inmiddels met 3 honden, een Duitse herder en 2 border collies, aan het WK FCI Obedience deelgenomen. Haar bordercollie Ryan is momenteel Nederlands kampioen FCI Obedience. Ellen is tevens gedragstherapeut. Ze komt graag terug naar haar oude roots bij KC Amsterdam om haar trainingstechnieken met ons te delen.

Tijdens het seminar zal er kort aandacht worden besteed aan theorie achter de trainingstechniek maar daarna gaan we lekker aan de slag in de praktijk. Er kan ingeschreven worden door 10 werkende combinaties (hond/handler). Er zal ook ruimte ingepland worden om vragen te stellen. Het wordt een leuke en leerzame dag dus wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen.

 

Deze dag start rond 09.00 uur en zal rond 17.00 uur afgelopen zijn. Tussen de middag gaan we gezellig met z’n allen lunchen en is er tijd en ruimte bij onze vereniging om je hond goed uit te laten.

De werkende combinaties krijgen 2 x trainingstijd en geven vooraf op aan welke onderwerpen ze willen werken. Dit is een inventarisatie om te kijken of de verschillende onderdelen aan bod te krijgen om deze dag ook gevarieerd te houden. Als je je inschrijft ontvang je meer informatie. Vragen over dit seminar? Stel ze aan Wendy van Loenen of Ilse van Veen, hun contactgegevens kun je terugvinden onder het kopje informatie >  mederwerkers.

Wie kunnen er meedoen?

Het gaat om handlers en honden die ervaring hebben in de ‘Pré- en Obedience”. Maar ook handlers die zelf ervaring hebben met de FCI Obedience en met hun pup/jonge hond een voorzichtige start willen maken. Welke basistraining zorgt voor een mooie opbouw naar de FCI Obedience oefeningen toe.

Eigenaren van honden die mogelijk wat sensitief zijn of snel hoog in energie kunnen deelnemen aan de training omdat alleen de werkende combinatie op het veld is. Ellen is gedragstherapeut en heeft met heel veel verschillende rassen gewerkt.

Wanneer: zaterdag 10 juli 2021

Prijs: handlers mét hond 55,00 inclusief lunch

Aantal: er is plaats voor 10 combinaties.

De coronamaatregelen zijn de hele dag van toepassing en zo nodig wordt het programma aangepast.


>> Je kunt je niet meer inschrijven voor dit seminar = VOL

seminar-ob