KCA Agility wedstrijd

Op zaterdag 20 oktober organiseert KC Amsterdam een onderlinge agility wedstrijd. Leden van alle  kynologen clubs in Noord-Holland doen hieraan mee. We sluiten de dag af met een heerlijk buffet (optioneel). 

Voor deelname aan de wedstrijd is geen wedstrijdlicentie nodig, ook telt de wedstrijd niet mee in het Raad van Beheer-klassement. De klassen waarvoor kan worden ingeschreven zijn: beginners, debutanten, 1e graad, open (graad 2 of 3).


Bekijk hier de uitslagen

IMG-20181019-WA0003

Je vindt hier de catalogus met de startlijsten

catalogus


Het parcours voor beginners bevat geen wip, band of paaltjes en de sprongen zijn 10 cm lager dan normaal. Het parcours voor debutanten bevat ook geen wip en band maar wel zes paaltjes. 

De hoogte-klassen zijn: small (tot 35 cm, medium (tot 43 cm) en large (alles boven de 43 cm). De honden moeten voor de debutante-klasse minimaal 15 maanden oud zijn, voor de overige klassen minimaal 18 maanden.

In de kantine zijn naast de gebruikelijke koffie, thee etc bijvoorbeeld ook heerlijke rundvleeshamburgers te verkrijgen! Uitsluitend contante betalingen.

Parkeren kan op de parkeerplaats, naast het KCA-terrein. Honden a.j.b. niet op het terrein uitlaten en ongelukjes graag opruimen. Er is dichtbij een prima uitlaatplek: vanaf de uitgang van de parkeerplaats 50 meter naar links, aan de rechterkant van de weg. 

Deelnemers aan de wedstrijd vragen we om op de dag, een beetje!, mee te werken als vrijwilliger. Uiteraard houden we rekening met je looptijden en beloven we je niet te veel van de rest van je tijd op te slokken. Wil je helpen? Fijn!! Stuur dan een mail naar onderstaand mailadres.  

Voor vragen: kcaagility@gmail.com