Inschrijven wedstrijd

INSCHRIJVING VOOR DE WEDSTRIJD IS GESLOTEN


Je vindt hier de catalogus met de startlijsten

catalogus


Op zaterdag 20 oktober organiseert KC Amsterdam een onderlinge agilitywedstrijd. Leden van alle  kynologen clubs in Noord-Holland nodigen wij bij deze uit om zich in te schrijven. We sluiten de dag af met een heerlijk buffet (optioneel). 

Voor deelname aan de wedstrijd is geen wedstrijdlicentie nodig, ook telt de wedstrijd niet mee in het Raad van Beheer-klassement. De klassen waarvoor kan worden ingeschreven zijn: beginners, debutanten, 1e graad, open (graad 2 of 3).

Het parcours voor beginners bevat geen wip, band of paaltjes en de sprongen zijn 10 cm lager dan normaal. Het parcours voor debutanten bevat ook geen wip en band maar wel zes paaltjes. De beginners klasse is voor mensen en honden die nooit aan een wedstrijd hebben deelgenomen. Debutanten betekent dat de loper óf de hond geen wedstrijdervaring heeft of beiden slechts beperkte ervaring hebben.

De hoogte-klassen zijn: small (tot 35 cm, medium (tot 43 cm) en large (alles boven de 43 cm). De honden moeten voor de debutante-klasse minimaal 15 maanden oud zijn, voor de overige klassen minimaal 18 maanden.

Inschrijven is vanaf nu mogelijk via deze website. De kosten zijn 8 euro voor deelname aan de wedstrijd en 20 euro voor wedstrijd én buffet.

Het secretariaat is geopend vanaf 9 uur. De eerste lopers starten om10 uur en we verwachten dat de laatste lopers om 16:00 uur het veld zullen verlaten. Eea is afhankelijk van het aantal inschrijvingen dus kan nog iets aangepast worden.

In de kantine zijn naast de gebruikelijke koffie, thee etc bijvoorbeeld ook heerlijke rundvleeshamburgers te verkrijgen! Uitsluitend contante betalingen.

Parkeren kan op de parkeerplaats, naast het KCA-terrein. Honden a.j.b. niet op het terrein uitlaten en ongelukjes graag opruimen. Er is dichtbij een prima uitlaatplek: vanaf de uitgang van de parkeerplaats 50 meter naar links en daar het houten bruggetje oversteken.

Deelnemers aan de wedstrijd vragen we om op de dag, een beetje!, mee te werken als vrijwilliger. Uiteraard houden we rekening met je looptijden en beloven we je niet te veel van de rest van je tijd op te slokken. Wil je helpen? Fijn!! Stuur dan een mail naar onderstaand mailadres.  

Voor vragen: kcaagility@gmail.com

Om in te kunnen schrijven zal de website vragen een account aan te maken. Hiervoor hoef je niet lid te zijn van KC Amsterdam. Je ontvangt automatisch een bevestigingsmail van je inschrijving en kan door in te loggen deze altijd opzoeken.

Inschrijven wedstrijd Agility