In de tabel staan alle cursussen die dit seizoen worden gegeven.
Je kunt je alleen inschrijven voor een cursus als je het lidmaatschap voor 2019 betaald hebt. Ben je nog geen lid of heb je je lidmaatschap nog niet verlengd, voeg dan eerst lidmaatschap toe.

– In januari zijn we gestart met een nieuw seizoen, je kunt je daarvoor niet meer inschrijven. Agility start in maart. Daarvoor kun je nog inschrijven, (mits er nog plek is). Het volgende seizoen begint begin april. Vanaf maart kun je daarvoor inschrijven –

In het menu vind je onder ‘Cursussen’ meer informatie over de inhoud van de cursus. Heb je vragen over een cursus? Stuur dan een mail naar info@kcamsterdam.nl. Als er een week voor aanvang van de cursus minder dan 3 cursisten zijn, nemen we contact met je op of de cursus doorgaat.

LET OP: als de betaling mislukt of niet wordt afgerond, ben je niet ingeschreven! Je krijgt na inschrijving een mail ter bevestiging. Ontvang je geen mail, dan is de inschrijving niet gelukt.Onder Informatie > Medewerkers, vind je ons ‘Smoelenboek’ met daarbij de gegevens per instructeur.