In de tabel staan alle cursussen die dit seizoen worden gegeven.

Vanuit KCA werken wij uiteraard mee aan de vermindering van de verspreiding van het coronavirus door toepassing van de richtlijnen van het RIVM.

  • Een maximale groepsgrootte van 4 cursisten en 1 instructeur, op een onderlinge afstand van minimaal 1,5 meter.
  • Wisseltijd tussen de groepen onderling bij het opkomen en verlaten van het veld van 15 minuten.
  • De lesduur is 30 minuten.
  • Publiek is niet toegestaan. 

Bij aanvang van de cursus ontvangt u vanzelf de richtlijnen, die wij als KCA hierover opvolgen. Bij vragen kunt u altijd terecht bij u instructeur.

Je kunt je alleen inschrijven voor een cursus als je het lidmaatschap voor 2021 betaald hebt. Ben je nog geen lid of heb je je lidmaatschap nog niet verlengd, voeg dan eerst lidmaatschap toe.

We mogen weer gaan trainen in kleine groepjes en volgens de richtlijnen van het RIVM. In het menu, vind je onder informatie, onze corona maatregelen. Let op; de kantine én toiletten zijn niet geopend en na de lessen dien je het terrein (op aanwijzing van de instructeur) zo snel mogelijk te verlaten.

In het menu vind je onder ‘Cursussen’ meer informatie over de inhoud van de cursus. Heb je vragen over een cursus? Stuur dan een mail naar info@kcamsterdam.nl. Als er een week voor aanvang van de cursus 3 cursisten of minder zijn, nemen we contact met je op of de cursus doorgaat.

LET OP: als de betaling mislukt of niet wordt afgerond, ben je niet ingeschreven! Je krijgt na inschrijving een mail ter bevestiging. Ontvang je geen mail, dan is de inschrijving niet gelukt.Onder Informatie > Medewerkers, vind je ons ‘Smoelenboek’ met daarbij de gegevens per instructeur.