Je hebt contact gehad met één van onze instructeurs en er is je privé cursus aangeboden. Hieronder kun je daar voor betalen. Je kunt je alleen inschrijven voor een cursus als je het lidmaatschap voor het huidige jaar betaald hebt. Ben je nog geen lid of heb je je lidmaatschap nog niet verlengd, voeg dan eerst lidmaatschap toe.
 – Ga naar inschrijven lidmaatschap en kies bij het juiste lidmaatschap voor ‘schrijf mij in’
 – Klik op ‘inschrijven’
 – Klik op ‘doorgaan naar afrekenen’ (je hoeft nog niet verder af te rekenen, want je zet eerst de cursus nog erbij, dan kun je daarna alles in 1x betalen)
 – Kom terug naar deze pagina: https://www.kcamsterdam.nl/inschrijven-cursus-prive (schrijf de url op, want deze vind je niet via het menu)
 – Klik op schrijf mij in
 – Klik op inschrijven
Nu worden het lidmaatschap en de cursus in je ‘winkelmandje’ gezet en kun je de cursus via iDEAL afrekenen, door te klikken op ‘doorgaan naar afrekenen’
Als de betaling niet lukt of je deze niet afrondt, sta je niet ingeschreven! Check dus of de cursus is afgeschreven van je rekening. Je krijgt ook per mail een bevestiging. Deze kan in je ‘ongewenste e-mail’ folder komen, dus kijk daar als je denkt dat je de mail niet hebt ontvangen.
 
LET OP: als de betaling mislukt of niet wordt afgerond, ben je niet ingeschreven! Je krijgt na inschrijving een mail ter bevestiging. Ontvang je geen mail, dan is de inschrijving niet gelukt.
Onder Informatie > Medewerkers, vind je ons ‘Smoelenboek’ met daarbij de gegevens per instructeur.