Aanstaande zaterdag wordt een bijzonder warme dag. De agilitywedstrijd gaat door, maar met aanpassingen.
– We starten vroeger: meten 7.30 uur, verkennen 7.45 uur, start 8.00 uur.
– Debutanten, 1e graad, en Open klasse lopen twee parcoursen (VP en JP) in plaats van drie. Je krijgt een gedeelte van het inschrijfgeld terug.
– Als we vinden dat het onverantwoord is om verder te sporten, stoppen we de wedstrijd. Je krijgt geen inschrijfgeld terug als je dan nog niet al je rondjes hebt gelopen.
– Als je je niet kunt vinden in deze aanpassingen, kun je je tot vrijdag 28 juni 23.59 uur afmelden per e-mail bij kcaagility@gmail.com. Je krijgt dan het inschrijfgeld terug. Maak zelf een inschatting of je hond in staat is om op een warme dag te kunnen lopen of niet. Zo niet óf je twijfelt: meld je dan af.
– Je kan bij ons van vanavond op zaterdag kamperen (geen douche aanwezig) voor 5 euro per nacht. Stuur een mail naar: kcaagility@agilty.com.
– Voor wie zich had aangemeld voor de BBQ: deze is geannuleerd zodat deelnemers en vrijwilligers vroeg naar huis kunnen gaan. Het betaalde inschrijfgeld wordt teruggestort.
Overige warmtevoorzorg:
– Zorg voor voldoende drinken en schaduw voor de hond en jezelf.
– Zet je tent en/of stoel in de schaduw tegen de bosrand.
– Als je je hond in de auto wilt laten wachten, zet dan je auto in de schaduw met achterklep en alle ramen open, gebruik folieschermen om de warmte in je auto nog meer te reduceren. Check regelmatig de temperatuur. In een kleine ruimte kan het snel warm worden!
– Als je hond(en) op de dag zelf laat zien dat hij toch wel last heeft van de warmte: doe niet mee maar meld je af.
– Bij de kantine staat er voor je hond(en) een tuinsproeier en een waterbadje.
– In de kantine mag je altijd met je hond(en) komen ‘schuilen’ tegen de zon. Je hoeft niets te kopen en als alle stoelen bezet zijn, neem gerust je eigen stoel mee. Het zal er niet heel koel zijn maar wij nemen een paar ventilatoren mee en zetten de deuren tegen elkaar open.
– Op de toiletten kan je je flesjes water en waterbakken vullen. Buiten achter de kantine is ook een waterpunt. Je kan ook het barpersoneel vragen.
– In de kantine kan je koffie/thee/frisdrank/flesjes water/tosti’s/ijsjes krijgen tegen contant geld. Andere etenswaren zijn niet verkrijgbaar. Het overige kantinepersoneel gaan we inzetten om vroeger te kunnen starten en om onze veld-medewerkers vaker af te kunnen lossen. Neem dus zelf wat te eten mee!
Uitlaatplaatsen
– Uitlaten van je hond kan in de ‘boomgaard’, die direct aan ons veld grenst. Daar is een beetje schaduw voor je hond. Hondenpoep ook daar graag opruimen. Verderop nog een losloopgebied (de parkeerplaats af, links en dan aan je rechterhand na 50 meter) maar de eerste 500 meter is daar geen schaduw en het asfalt er naar toe en het pad in het gebied kunnen heet zijn.
Een leuke wedstrijd gewenst!

This entry was posted in .. Bookmark the permalink.