Seminars van Wendy Willemse (15 & 16 april)

In april komt Wendy Willemse naar KC Amsterdam om 2 dagen training te geven!

> locatie: KC Amsterdam
> wanneer: zaterdag 15-04-2023 en zondag 16-04-2023
> duur: 3 uur
> groepsgrootte: groep van (max) 7
> kosten: afhankelijk van seminar

Wendy loopt al vanaf haar 4de met de honden van haar ouders en is op 14 jarige leeftijd les gaan geven. Ze is een ontzettend bekende naam in de internationale Agility wereld en het trainen van honden is haar lust en haar leven. Als eigenaar van WW indoor 4 All en SWAT helpt ze dagelijks handlers het maximale uit zichzelf en de hond de halen. Wendy wordt ook wel gezien als een van de grondleggers van raakvlak runnings in Nederland en van heinde en ver komen agility fanaten naar het zuiden van Nederland om zich door haar te laten trainen. Verder staat ze bekend om haar werk met Agilty Foundations voor jonge honden.
Ook dit jaar is Wendy weer gekwalificeerd voor het WK met haar honden Draig en Legend. Haar eigen handling stijl laat zich omschrijven als fanatiek, snel en een met een hoge zelfstandigheid van haar honden.
De KC Amsterdam is super trots dat we in samenwerking met Wendy 4 seminars mogen aanbieden in het weekend van 15 en 16 april.

Deze seminars zijn geschikt voor honden die ouder zijn dan 18 maanden. Voor de jonge honden is het ‘Jonge Honden’ seminar. We trainen waar nodig in blokken, dus hou daar even rekening mee in je planning. De seminars starten vanaf 11.15 en eindigen rond 17.30.

 

Dare to Run (za 2x)

In een groep van max 6 combinaties ga je een uitdagend parkoers analyseren en lopen. Hierbij krijgt iedereen begeleiding die past bij het niveau van de combinatie. De totale duur van dit seminar is 3 uur.
Focus van dit seminar ligt op:

• Het op tijd vertrekken
• Lopen van juiste lijnen
• Niet van toestel naar toestel werken maar van positie naar positie
• Zelfstandigheid van de hond, waardoor de handler eerder weg kan
• Doseren van snelheid na acceleratie

‘Je hoeft niet snel te zijn om op tijd te zijn, als je maar op tijd vertrekt om snel te kunnen zijn!!!’

Om aan deze seminar mee te kunnen doen, moet je hond alle toestellen goed beheersen.

Kosten leden KCA: €60.-
Kosten niet leden: €75.-

Puppy/Jonge honden seminar (zo 2x)

Tijdens dit Puppy/Jonge honden seminar krijg je 3 uur les in een groep van max 7 honden. We delen we dit seminar op in 2 blokken. Hou er dus rekening mee dat je de gehele middag vrij houdt. We gaan op een verantwoorde manier aan de gang met een goede Agility Foundation, waarbij de honden op leeftijd worden ingedeeld. Hierdoor krijgen ze oefeningen aangeboden die zijn toegespitst op hun eigen leeftijd en belastbaarheid.

• Agility foundation – jonge honden vanaf 7,5 tot 11 maanden
• Jonge honden Agility – pubers vanaf 11 maanden tot 18 maanden (in deze groep kunnen eventueel ook oudere honden meedoen)

Kosten leden KCA: €55.-
Kosten niet leden: €65.-

Je geeft je op voor een workshop en hoort na indeling de tijd.

Let op: de prijzen in de tabel zijn de prijzen voor niet-leden. Als KCA lid krijg je korting (zie info hierboven). Je kunt op de volgende pagina aangeven dat je lid bent, dan wordt de prijs aangepast.