Je eerste wedstrijd – voorbereiding, verkennen en lopen 

Ben jij er klaar voor om deze zomer (eindelijk) je eerste wedstrijd te gaan lopen bij de Raad van Beheer, maar weet je niet wat je kan verwachten op een wedstrijddag? Zou je graag een keer oefenen met verkennen, lopen en tips krijgen hoe je bepaalde situaties kan aanpakken in een debutanten- of 1e graads parcours?  

Doe dan mee met de workshop “Je eerste wedstrijd – voorbereiding, verkennen en lopen” bij KC Amsterdam. Per uur werken we met 10 combinaties, die we in twee groepen splitsen. Je werkt in groepjes van 5, waarbij je een half uur ‘theorie’ krijgt: hoe bereid ik me voor, wat houdt een meting in, hoe ziet zo’n dag er uit, wat neem ik mee en waarom? Het tweede, aansluitende, half uur krijg je een instructie in hoe je verkent, ga je het parcours verkennen en minimaal twee keer lopen. Je krijgt dan tips van de instructeurs over bepaalde onderdelen in het parcours waar je moeite mee had.

De workshop wordt gegeven door Cindy van der Reijden, Jeanine Bekking en Michèle-Taffijn  

Wanneer: Zaterdag 19 juni 2021, 13.00 – 16.00
Prijs: 7,50 voor leden, 12,50 voor niet leden per combinatie 
Duur: blokken van 1 uur met max 5 personen (je wordt door de instructeurs ingedeeld in een tijdsblok en daarover geïnformeerd

Let op: je hoeft geen lid te zijn/worden van KC Amsterdam, maar je moet wel een account aanmaken om je in te kunnen schrijven. Indien gewenst verwijderen we na de workshop je gegevens.

>> Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop = VOL

 

agility