Het zijn spannende tijden, heel Nederland is in de ban van het Coronavirus. Iedereen doet mee aan “social distancing”. Voor de maatregelen die wij als Kynologenclub nemen in de strijd tegen het virus houden wij ons aan de richtlijnen van Raad van Beheer. Deze kunt u zelf ook lezen op www.houdenvanhonden.nl onder de rubriek Nieuws. Dat betekent dat wij in de maanden april en mei geen fysieke lessen aanbieden.

Afgelaste activiteiten
Het volgende lesblok zal in elk geval niet begin april starten.
De Agilitywedstrijd op 25 april en het Obedience-examen op 9 mei zijn afgelast.
Iedereen die zich al heeft ingeschreven krijgt zijn geld terug.

Online lespakket voor starters
Intussen zijn onze instructeurs bezig met het uitwerken van een online lespakket voor pupeigenaren en startende hondeneigenaren. Deze lespakketten bevatten individuele feedback van de instructeur. Meer informatie hierover is binnenkort te vinden op onze website.

Vragen over je hond
Op het veld krijgen de instructeurs regelmatig individuele vragen over (probleem)gedrag van de hond. Ook hiervoor willen wij beschikbaar blijven. Leden kunnen hun vragen stellen per de e-mail op info@kcamsterdam.nl. Wij zullen de vragen doorspelen aan de betreffende specialisten binnen ons team.

Spelletjes en oefeningen
Op onze Facebookpagina plaatsen we spellen, oefeningen en allerlei leuke dingen waarmee je bezig kan blijven met je hond. Wij hopen met deze activiteiten bij te kunnen dragen aan een optimale band met de hond, in een Corona-veilige omgeving.

Updates
Wij zullen updates over onze Corona-maatregelen communiceren via onze website en Facebookpagina.

Veel sterkte in deze turbulente tijden en heel graag tot ziens op de club!

Instructeurs en bestuur van de KCA

This entry was posted in .. Bookmark the permalink.
error: Website is beschermd !!